قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت

قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت

قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت


لینک سازی داخلی یکی از مهم ترین بخش های سئو یک وبسایت است. لینک سازی داخلی تاثیر بسیار زیادی بر روی ایندکس شدن صفحات وبسایت دارد و اگر ب صورت اصولی انجام شود، تاثیر این کار چند برابر میشود. در این مقاله به قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت میپردازیم.

لینک سازی داخلی چیست؟

در مرحله صفر که یک وبسایت به تازگی ایجاد شده است، یکی از اولین مواردی که مالک وبسایت میتواند برای بهبود سئو انجام دهد لینک سازی داخلی است. لینک سازی داخلی به معنی لینک دادن از یک صفحه وبسایت به صفحه دیگر وبسایت است.

تاثیر لینک سازی داخلی در وبسایت

قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت - تاثیر لینک سازی داخلی بر روی سئو وبسایت
تاثیر لینک سازی داخلی بر روی سئو وبسایت

همانطور که میدانید گوگل برای بررسی محتوا و کیفیت وبسایت هایی که درخواست ایندکس شدن فرستادند، ربات هایی به نام خزنده را به وبسایت مورد نظر میفرستد تا وبسایت مورد نظر را بررسی کنند.

زمانی که این خزنده ها با یک روبرو میشود وارد آن لینک میشوند و صفحه مربوط به لینک را نیز بررسی میکنند. این اتفاق موارد زیر را رقم میزند:

  • صفحه های لینک شده سریع تر ایندکس میشوند
  • اهمیت صفحه های لینک شده بالا میرود
  • گوگل میتواند راحت تر محتوا را درک کند

تمامی قوانین و مواردی که در سئو میتوانند به نفع سئو وبسایت تمام شود، در صورتی که به شکل نادرست از آنها استفاده بشود میتوانند حتی باعث جریمه شدن وبسایت توسط گوگل شود. این جمله در مورد لینک سازی داخلی هم صدق میکنند. در ادامه با اصلی ترین قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت آشنا میشویم.

قوانین و قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت

سئو در اصل یک علم تئوری است. اکثر قوانین سئو هرگز توسط گوگل افشا نشده اند و قوانینی که ما آن را به اسم قوانین سئو گوگل میشناسیم، بخش عظیمی از آن توسط گوگل تایید نشده است و متخصصین با آزمایش به آن نتیجه رسیده اند.

ما در این مقاله قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت که تایید شده اند را بررسی میکنیم.

در حد امکان به صفحه های مرتبط لینک بدهید

اولین موردی که در قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت وجود دارد لینک دادن به صفحه های مرتبط است. با اینکار گوگل راحت تر میتواند موضوع هر دو صفحه را متوجه بشود و ارزش لینک افزایش پیدا میکند.

برای مثال یک وبسایت را که در زمینه معرفی لوازم الکتریکی و رایانه فعالیت دارد را در نظر بگیرید. در این وبسایت 2 صفحه با موضوعات معرفی لپ تاپ x و معرفی موبایل x وجود دارد.

حال مالک این وبسایت میخواهد یک صفحه جدید با موضوع معرفی موبایل x2 به سایت خود اضافه کند. به نظر شما لینک به کدام صفحه مناسب تر است؟

همانطور که میدانید صفحه مربوط به معرفی موبایل  xبا صفحه معرفی موبایل x2 ارتباط بیشتری دارد پس لینک دادن به این صفحه تاثیر بیشتری از لینک دادن به صفحه مربوط به معرفی لپ تاپ x دارد.

در استفاده از لینک صرفه جویی کنید و به صفحه های مهم لینک دهید

باید مراقب تعداد لینک هایی که به صفحه های دیگر سایت خود میدهید باشید. هر چقدر تعداد بیشتری لینک بدهید ارزش لینک ها کمتر میشود زیرا ارزش کل صفحه بین لینک ها تقسیم میشود.

برای مثال اگر در یک صفحه به یک صفحه لینک بدهید کل ارزش لینک به آن صفحه تعلق میگیرد. اما اگر در یک صفحه به 10 صفحه دیگر لینک بدهید ارزشی که به هر لینک تعلق میگیرد “ارزش صفحه تقسیم بر 10” میشود.

در نتیجه تلاش کنید تنها به صفحه هایی که میخواهید سریع تر ایندکس شوند و رتبه بهتری در جستجو گوگل بگیرند لینک بدهید.

در متن لینک از کلمات کلیدی استفاده کنید

قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت از قوانین بسیاری تشکیل شده است. تعدادی از این قوانین به متن لینک و یا همان انکرتکست(Anchor Text) مربوط میشود.

انکرتکست همان متنی است که لینک با آن نمایش داده میشود. همان متنی که شما به ان لینک میدهید تا در صورت کلیک بر روی آن کاربر به صفحه دیگری منتقل شود.

یکی از قوانین سئو مربوط به متن لینک استفاده از کلمه کلیدی صفحه مورد نظر در این متن است.

برای مثال اگر کلمه کلیدی صفحه‌ای که میخواهید به آن لینک بدهید “دانلود نرم افزار ورد” است، همین کلمه کلیدی و یا یک عبارت مشابه به آن را به عنوان انکرتکست قرار دهید.

بیش از چند بار از یک متن برای لینک استفاده نکنید

همانطور که گفتیم استفاده از کلمات کلیدی در انکرتکست تاثیر خوبی بر روی ارزش لینک و سئو صفحه میگذارد. اما نباید بیش از چند بار از یک انکرتکست برای یک صفحه استفاده کنید. اگر این اشتباه را مرتکب شوید گوگل به لینک ها شک میکند. البته تاثیر منفی زیادی ندارد اما بهتر است که این مورد رعایت شود.

تلاش کنید از کلمات کلیدی متفاوت استفاده کنید. مانند مثال قبلی، فرض کنید میخواهید به یکی از صفحه های وبسایتتاون که کلمه کلیدی آن “دانلود نرم افزار ورد” است؛ اگر میخواهید در صفحه های مختلف به این صفحه لینک دهید، میتوانید از انکرتکست های زیر استفاده کنید:

  • دانلود نرم افزار ورد
  • دانلود نرم افزار ویندوز ورد
  • دانلود Word برای ویندوز

سوالات متداول

لینک سازی داخلی چه تاثیری در سئو وبسایت دارد؟

لینک سازی داخلی یکی از بهترین و ابتدایی ترین روش های بهبود سئو وبسایت است و بر روی سرعت یندکس شدن و رتبه وبسایت تاثیر مثبت میگذارد. اگر با توجه به قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت لینک سازی داخلی را انجام دهید تاثیر این کار چند برابر میشود.

بهترین روش لینک سازی داخلی چیست؟

بهترین روش برای لینک سازی داخلی، لینک دادن به تعداد کمی صفحه های مرتبط مهم است. با این کار هم ارزش لینک ها حفظ میشود و هم گوگل به راحتی میتواند موضوع اصلی وبسایت و صفحه ها را درک کند. در نتیجه تلاش کنید که قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت را رعایت کنید.

آیا لینک های داخلی زیاد میتواند باعث پنالتی شدن وبسایت شود؟

به صورت کلی خیر. اما اینکار باعث بی ارزش شدن لینک های دیگر میشود. به صورت کلی بهترین کاری که میتوانید برای لینک سازی داخلی انجام دهید لینک دادن به تعداد کمی از صفحه های مهم و مرتبط است.

جمع بندی

در این مقاله به قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت پرداختیم. متخصصین و افراد با سابقه در زمینه سئو حرف های بسیاری در مورد سئو میزنند و قوانین مختلفی را معرفی میکنند. واقعا هیچ کس جز کارمندان گوگل نمیدانند کدام یک از قوانین معرفی شده توسط متخصصین صحیح است و یا غلط.

ما در این مقاله قوانین لینک سازی داخلی را معرفی کردیم که بخشی از آن توسط گوگل و بخش دیگرش با آزمون و خطا متخصصین تصویب شده است. در نتیجه تنها کافیست این کار ها را انجام دهید تا از مناسب بودن وضعیت لینک سازی خود اطمینان حاصل کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =